06 48 75 76 90 info@hirsaa.nl

Installatie

Hirsaa is een all-round installateur die elektra, gas, water, CV-installaties, rioleringen en afvoeren aanlegt en onderhoudt.

Installatie

Hirsaa is een all-round installateur die elektra, gas, water, CV-installaties, rioleringen en afvoeren aanlegt en onderhoudt. Hirsaa werkt hierbij zowel voor bedrijven als particulieren.

Wij doen vaak projecten waarbij installatie werkzaamheden worden gecombineerd met renovatie, onderhoud of timmerwerk. Zo bouwen wij vaak nieuwe wanden die wij ook voorzien van stopcontacten en of een water/gas aansluiting. Ook kunnen wij het onderhoud aan de buitenkant van uw gebouw verzorgen, waarbij wij ook nieuwe afvoeren aanleggen. Op deze manier hoeft u met maar één partij samen te werken. 

 

R

Elektra

Op het gebied van elektra voeren wij alle mogelijke werkzaamheden uit. Wij doen grote aanpassingen, zoals het vervangen van meterkasten of het aansluiten van elektra bijvoorbeeld in de tuin. Ook doen wij kleinere aanpassingen, zoals het aansluiten van extra stopcontacten. Tot slot onderhouden wij de elektriciteitsvoorzieningen voor een groot aantal van onze klanten.

R

Gas, water en CV

Uiteraard wilt u er ’s winters warmpjes bij zitten. Hirsaa sluit daarom CV-installaties aan bij klanten. Daarnaast voeren wij tal van andere werkzaamheden uit, zoals het aansluiten van radiatoren en kranen. Uiteraard kunnen wij uw bestaande systeem ook voor u onderhouden.

R

Riolering en afvoer

De riolering en afvoer van uw huis of bedrijfspand is erg belangrijk voor het gebruikscomfort. Dit merkt u vooral als de afvoer het laat af weten en u last heeft van water- of stankoverlast. Wij leggen riolerings- en afvoersystemen aan in woningen en bedrijfspanden en zorgen er daarnaast voor dat uw bestaande systemen goed onderhouden worden. 

Werkwijze

Bij Hirsaa werken installateurs met jarenlange ervaring. U krijgt van ons een onafhankelijk advies over welke installaties bij uw gebruik passen. Verder krijgt u vooraf een uitgebreide specificatie van de kosten van de aanleg of het onderhoud van uw installaties. Zo weet u altijd van tevoren waar u aan toe bent. Heeft u na afloop nog vragen? Dan zijn wij u graag van dienst. 

Bent u op zoek naar een ervaren all-round installateur voor de aanleg of het onderhoud van een installatie? Neem contact op met Hirsaa om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op