06 48 75 76 90 info@hirsaa.nl

Onderhoud

Goed onderhoud is van levensbelang om uw bedrijfspand of woning in een goede staat te houden.

Onderhoud

Hirsaa helpt bedrijven en particulieren bij het onderhouden van hun woning of bedrijfspand. Zo kunnen wij u helpen bij onderhoudsvragen die op dit moment bij u spelen. Dit kan gaan om kleine zaken als het vervangen van één kozijn, maar ook om groot of achterstallig onderhoud. In dat geval zorgen wij ervoor dat uw gehele pand weer zo goed als nieuw wordt. Omdat wij ook installateur zijn, kunnen wij ook uw elektra, gas, water of CV van een onderhoudsbeurt voorzien. 

 

Tijdens het onderhoud nemen wij al het werk voor u  onder handen. Wij coördineren het werk met andere specialisten. Op deze manier hoeft u maar met een partij afspraken te maken. Dankzij een strakke planning houden we de overlast voor u zo beperkt mogelijk. Wilt u tijdens de bouw toch iets anders? Dan wijzigen wij de planning voor u. 

Planmatig onderhoud

Ook kunnen wij in samenspraak met u een onderhoudsplan opstellen voor uw woning of bedrijfspand. In dit geval maken wij een plan over het onderhoud van (bepaalde) onderdelen van uw pand. Wij plannen zo periodieke werkzaamheden zoals het schilderen of het reinigen van afvoeren of dakgoten. Hierbij houden wij rekening met zaken als het gebruik van het pand, uw budget en uw wensen qua materialen en werkwijze. Met een goed onderhoudsplan weet u wat u de komende jaren kwijt bent aan onderhoud. 

Wilt u het onderhoud van uw woning of bedrijfspand laten verzorgen door de vakmensen van Hirsaa. Neem dan contact met ons op via mail of telefoon voor een vrijblijvende afspraak.

 

Neem contact op