079 30 20 002
Duurzaamheid

Hirsaa renoveert woningen en bedrijfsgebouwen.

Onze focus is sinds geruime tijd gericht op duurzame woningen. Denk hierbij aan duurzame projecten zoals het installeren van zonnepanelen op daken van bestaande appartementen en woningen, maar ook veel nieuwbouwwoningen worden door Hirsaa voorzien van duurzame zonnepanelen.

Dankzij de installatie van zonnepanelen op uw dak, kunt u moeiteloos uw eigen groene stroom opwekken. Daarnaast kunt u zonnepanelen gebruiken om de CO2-uitstoot van uw huishouden te verlagen.

Ook uw huidige energierekening zal een aanzienlijk stuk minder kosten met zich meebrengen per maand.

Zonnepanelen zullen onder anderen hierdoor voor behoorlijk wat interessante voordelen kunnen zorgen voor uw financiële situatie. Daarnaast voegen ze simpelweg waarde toe aan uw woning en kunt u de kosten van zonnepanelen vaak al binnen een aantal jaar terugverdienen.

Hierdoor leveren wij doorgaans veel bouwprojecten op, die met name in het teken staan van energiezuinig en kwalitatief wonen. Ook als u bijvoorbeeld een bestaand pand wilt verbouwen, wilt u verzekerd zijn van een betrouwbare partner. Als aannemersbedrijf denkt Hirsaa altijd mee naar de meest geschikte oplossing voor uw duurzame bouwproject.

Duurzaamheid