079 30 20 002
Timmerwerk

Hirsaa is dé expert op het gebied van professionele timmerwerken. 

Hierbij zijn wij gespecialiseerd in het opleveren van diverse projecten. Van dakkapellen, ramen, kozijnen, deuren, aanbouw, plafonds tot (terras)overkappingen. Voor al onze timmerwerken werken wij altijd vanuit de wensen en behoefte van onze klanten.

Als klant staan uw wensen hoog bij ons het vaandel. Wij streven ernaar om altijd voltooide projecten af te leveren, zodat elke klant hier ook daadwerkelijk akkoord mee zal gaan. Alles draait bij ons namelijk om 100% tevredenheid binnen onze klantenkring. Daarom hechten wij ontzettend veel waarden aan het verlenen van kwaliteit én een goede service.

Stel dat u dus niet tevreden bent met de uitkomst van een bepaald bouwproject, dan bent u niet verplicht om te betalen. Wij brengen namelijk geen kosten in rekening voor projecten die niet zijn afgerond, of niet overeenkomen met uw oorspronkelijke bouwplannen.

Wilt u meer weten over onze service diensten? Neemt u dan gerust contact op met ons. Heeft u reeds bouwplannen klaar liggen? Dan kunt u bij Hirsaa ook geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Tijdens deze kennismaking kunnen wij dan ook direct een passende prijsopgave voor uw bouwplannen of renovatie opstellen.

Timmerwerk