06 48 75 76 90 info@hirsaa.nl

Timmerwerk

Hirsaa verzorgt timmerwerk op maat voor particulieren en bedrijven.

Timmerwerk

Bij timmerwerk kunt u denken aan uiteenlopende werkzaamheden. Zo helpen wij klanten bij grote werkzaamheden, zoals het aftimmeren van een kamer of het opdelen van een ruimte door middel van een nieuwe wanden. Ook maken wij regelmatig houten onderdelen voor de tuin, zoals schuttingen, overkappingen en tuinhuisjes. 

Naast grote bouwprojecten kunt u ons ook inschakelen voor kleiner timmerwerk. Zo maken en installeren wij kozijnen op maat voor uw ramen en deuren. Tevens kunt u bij ons terecht voor meubels en wanddecoratie van steigerhout. 

 

Hoe werkt Hirsaa

Hirsaa werkt altijd in nauw overleg met de klant. Wij maken duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden. Wij houden hierbij rekening met uw wensen en natuurlijk met uw budget. Waar nodig maken wij eerst een uitgebreid ontwerp van het te (ver)bouwen object. In het ontwerp nemen we niet alleen uw wensen qua kleur en materiaal mee, maar ook het karakter van de ruimte waarin het timmerwerk gemaakt gaat worden.

Tijdens de bouw heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen. Krijgt u toch andere ideeën over het timmerwerk? Geen probleem, wij passen de planning geheel aan uw wensen aan. Waar nodig stemt Hirsaa de werkzaamheden af met andere vakmensen, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken. 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om het timmerwerk in uw woning, bedrijfspand of tuin door Hirsaa te laten doen? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken.

 

Neem contact op