06 48 75 76 90 info@hirsaa.nl

Renovatie

Hirsaa renoveert woningen en bedrijfsgebouwen.

Renovatie

Hirsaa heeft ruime ervaring als het gaat om het renoveren van verschillende soorten panden. Bij een renovatie is het van groot belang dat uw pand dezelfde uitstraling heeft als voorheen. Om uw gebouw zo authentiek mogelijk te laten lijken, maken wij een uitgebreid ontwerp. Hierin houden wij rekening met zaken als authentieke details. Wij nemen ook uw budget mee in de planning. 

 

In overleg met u maken wij vervolgens een gedetailleerd plan waarin de werkzaamheden beschreven staan. In dit plan zitten niet alleen tekeningen, maar ook een gedetailleerde planning. In de planning proberen wij de overlast voor u tot een minimum te beperken. Zo voeren wij bouwmaterialen pas aan als deze nodig zijn. Op deze manier kunt u zoveel mogelijk ruimte in het pand gewoon gebruiken. 

 

Tijdens de renovatie heeft u een vast aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen. Krijgt u toch andere ideeën over het project? Geen probleem, dan passen wij de planning graag voor u aan. 

 

Wilt u uw woning of bedrijfsgebouw laten renoveren? Hirsaa kan u hierbij helpen. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Neemt u hiervoor contact op met ons via mail of telefoon.

%

Kwaliteit

De renovatie wordt vervolgens uitgevoerd door de ervaren vakmensen van Hirsaa. Zij verstaan hun vak en hebben oog voor detail. Alles wordt netjes afgewerkt en vanzelfsprekend leveren wij de ruimte volledig schoon op. 

Tijdens de renovatie maakt Hirsaa gebruik van materialen van topkwaliteit. Door gebruik te maken van professionele gereedschappen kunnen onze vakmensen erg precies werken. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u lang kunt genieten van het eindresultaat van de renovatie. 

%

Installaties

Hirsaa is niet alleen in staat om het timmerwerk in uw pand uit te voeren. Wij zijn ook installateur en kunnen er daardoor ook voor zorgen dat uw pand na de renovatie voorzien is van elektriciteit, stromend water, gas, verwarming en goed werkende afvoeren.

Op deze manier heeft u voor uw volledige renovatie genoeg aan één partij met één vast aanspreekpunt. 

Neem contact op